Lejligheder Maracaibo

Lejligheder Maracaibo

kr. 3.816,00

Lejligheder Maracaibo har en smuk beliggenhed med udsigt over Puerto Rico, stranden og lystbådehavnen. Fra lejlighederne har du blot 10 minutters gang til både stranden og centrum, og i de omkringliggende gader findes masser af butikker og restauranter. Under ferien vil du blive mødt af det gæstfrie personale hos lejligheder Maracaibo, der i årtier har været drevet af García Mendoza. Familien. Indkvarteringen sker i pæne, rummelige lejligheder med plads til op til fem personer. Her er et dejligt poolområde med børnepool og en swimmingpool, som er opvarmet i vinterhalvåret. Lejlighederne er alle indrettet med tekøkken, og du har mulighed for at tilkøbe havudsigt, således at du kan nyde den fantastiske udsigt fra din egen balkon. Fra Lejligheder Maracaibo har du let adgang til at udforske de mange gode restauranter, som findes i Puerto Rico. Du kan dog også vælge at spise din middag i Maracaibos egen á la carte restaurant, som byder på både lækker, lokal tapas og hyggelige grillaftener. Sunweb anbefaler Lejligheder Maracaibo til alle, som ønsker at bo centralt under ferien i Puerto Rico.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700955525676
Kategori:

Beskrivelse

Lejligheder Maracaibo har en smuk beliggenhed med udsigt over Puerto Rico, stranden og lystbådehavnen. Fra lejlighederne har du blot 10 minutters gang til både stranden og centrum, og i de omkringliggende gader findes masser af butikker og restauranter. Under ferien vil du blive mødt af det gæstfrie personale hos lejligheder Maracaibo, der i årtier har været drevet af García Mendoza. Familien.
Indkvarteringen sker i pæne, rummelige lejligheder med plads til op til fem personer. Her er et dejligt poolområde med børnepool og en swimmingpool, som er opvarmet i vinterhalvåret. Lejlighederne er alle indrettet med tekøkken, og du har mulighed for at tilkøbe havudsigt, således at du kan nyde den fantastiske udsigt fra din egen balkon. Fra Lejligheder Maracaibo har du let adgang til at udforske de mange gode restauranter, som findes i Puerto Rico. Du kan dog også vælge at spise din middag i Maracaibos egen á la carte restaurant, som byder på både lækker, lokal tapas og hyggelige grillaftener. Sunweb anbefaler Lejligheder Maracaibo til alle, som ønsker at bo centralt under ferien i Puerto Rico.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!